Holland Model Scout

Holland Model Scout is een collectief van model scouts die zich samen inzetten om jong talent op een veilige en vertrouwde manier kennis te laten maken met het modellenwerk en het vinden van een geschikte Nederlands modellenbureau.

Holland Model Scout is in 2011 opgericht door Wemco Andringa, die toen der tijd zijn nichtje probeerde te begeleiden in het proces van model worden. Wemco was toen in contact met veel verschillende modellenbureaus en ervaarde dit niet altijd als prettig.

Van alle kanten wordt er aan je getrokken, iedereen doet valse beloftes (die ze achteraf niet nakwamen) en als buitenstaander heb je geen idee wat de verkeerde en juiste beslissingen zijn, je kan ook nergens onafhankelijk advies inwinnen. Daarom besloot Wemco om Holland Model Scout op te richten. Een organisatie die zich inzet voor het ontdekken van modellen en het helpen bij het vinden van het juiste bureau.

Vanuit onze passie en ons scherpe blik, vinden van potentieel talent. Jong talent helpen met het vinden van een modellenbureau dat bij het model past, en andersom. Holland Model Scout werkt samen met de beste modellenbureaus in Nederland.

 

Over ons

Holland Model Scout zet zich in om aspirant modellen te helpen met het vinden van het beste Nederlandse modellenbureaus.

© 2017 Holland Model Scout All Rights Reserved.