Ontmoet de model scouts van Holland Model Scout

Maak kennis met het gepassioneerde team van Holland Model Scout. Onze scouts zijn actief opzoek naar nieuwe modellen. Op social media, in de winkelstraten, concerten en festivals! Let op dat wij niet met externe scouts werken en scouts alleen afspraken plannen via hun officiele emailadres, die eindigt op @hollandmodelscout.com of .nl

Wemco Andringa
Directeur
Wemco Andringa is de oprichter en directeur van Holland Model Scout. Wemco begeleidt de scouts in hun werk, organiseert de castings en houdt contact met de modellenbureaus.

Paulo Marinho
Model scout / specialisatie mannen
Paulo komt uit Brazilië en woont nu al een aantal jaar in Nederland. Paulo Marinho is naast zijn werk voor Holland Model Scout professioneel make-up artist, hij begeleidt mannelijke modellen voor Nederlandse bureaus en is een expert in voeding en gezondheid. Paulo is eindverantwoordelijk voor de mannenafdeling van Holland Model Scout.

Kim Tijssen
Model scout / media manager
Kim is onze jongste scout, maar dit maakt haar zeker niet de minste. In tegendeel, zij is ontzettend gemotiveerd en met haar jeugdige energie scout zij overal waar ze kan. Met haar passie en ambitie voor de branche zien we een groot scouttalent in Kim.

Wayne Kooreman
Model scout / fotograaf
Wayne is onze mannen scout, hij heeft zich gespecialiseerd in mannelijke modellen en weet hen er dan ook tussenuit te vissen. Naast deze vaardigheid, is hij ook enorm handig in de keuken en weet hij veel over voeding.

Rhode de Graaf
Model scout / fotograaf
Rhodé is een gedreven fotograaf uit het zuiden van Nederland. Door haar enthousiasme en creativiteit is zij een gepassioneerde modelscout die oog heeft voor nieuwe modellen voor Holland Model Scout.

Nina Kremer
Model scout / begeleiding
Nina maakt Rotterdam en omgeving onveilig met haar scout skills. Ook is ze regelmatig op social media te vinden om nieuw talent op te speuren. Nina is ontzettend creatief en artistiek ingesteld, een fijne aanwinst voor het team!
Model worden Via holland model scout
Heb jij altijd al gedroomd van een carriere als model, weet je alleen niet waar je moet starten? Stuur 3 vakantie foto's van jezelf naar ons toe en wij helpen jou met het vinden van het juiste bureau!
Over ons

Holland Model Scout zet zich in om aspirant modellen te helpen met het vinden van het beste Nederlandse modellenbureaus.

© 2017 Holland Model Scout All Rights Reserved.